Първоначално публикувано от velev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
подгревни свещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от velev Покажи съобщениеДа има .Благодаря.Сега ако някой каже и на колко Нм се стягат ще е супер.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от velev Покажи съобщениеБлагодаря колега .До колкото ти следя постовете май се занимаваш професионално с коли , ще споделиш ли в кой сервиз в Бургас си ,може да ти ползвам услугите.Да 16v e.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеЕсента сменях подгревна свещ и още на втория път пак си светна подгрева. От тогава все си свети. Днес мерих свещите здрави са и пак си свети. На студеното пропушваше бяло ама си палеше. Знам ли вече какво е.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеХодих сега да я закачат на комп дава грешка в подгревната инсталация какво трябва да се разглоби?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Сега тарикатите дето ходих при тях се оказаха мошеници, отидох при един стар познат мери свещите само една имаше здрава. Цала зима без свещи си пали. Смених ги и петте с някакви италиански Карго 23 лв едната някой чувал ли е за тях и имали впечатления?Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 18:52.Алфа 166 2.4 JTD
Comment
-
Аз също ги сменях преди доста години Бях с пет изгорели Впечатленията ми са че този двигател пали и с подгревни свещи и без тях по един и същи начин Така че вече не си играя да търся проблеми въпреки че при смяна на сезони понякога чека на свещите при първоначално палене задържа светлинатаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment